Unknown Unknown: on line 96 in file /home/3/e/energiteam/www/sites/publisher/maxus_modules/publisher/root/index.php

Function get_magic_quotes_gpc() is deprecated

Air Star: et smart, energiøkonomisk klima- og ventilasjonssystem Hvorfor Air Star?
Andre generasjonen Air Star.

Hvorfor bruke Air Star?

Tenk på all den tiden vi oppholder oss innendørs. Legg sammen tiden – dag og natt. Da er det enkelt å forstå at inneklimaet er viktig for din helse og velvære.

Andre generasjonen Air Star har et nytt og tidsriktig design for å passe inn i moderne hjem og miljøer, og den kan fås i flere ulike modeller og farger. Nye Air Star ventilerer med høy kapasitet, den har flere smarte funksjoner og går meget stille.

Hvorfor ventilasjon!

Air Star fjernkontroll.

I stedet for å spørre noen om hvordan de har det, burde man egentlig spørre dem om hvilket ventilasjonssystem de har. Det er nemlig helt avgjørende for livsmiljø og helse å ha god ventilasjon. Vi mennesker er inne 85-90% av vår tid, -hver dag, hele året.

De fleste hjem og offentlige lokaler i Norge har en for dårlig ventilasjon. Myndighetene stiller et minimikrav på luftveksling på 0,35l/s/m2, men gjennomsnittet i de fleste hjem er betydelig lavere. Med Air Star ventilasjonssystem får du en luftveksling som, korrekt installert, klarer myndighetenes krav.

Mye tettere hus

Før i tiden bygde man hus som ikke var så tette. De som bodde der var friske. Med energikrisen på 70-tallet kom ny byggstandard som krevde at nye hus skulle være tette og energieffektive. Hva man ikke tenkte på var at med tettere hus forsvant den naturlige ventilasjonen.

Vi produserer mer fukt i våre hjem enn tidligere

Vi dusjer hver dag, vi vasker klær i vaskemaskinen og stiller høyere krav på at det skal være rent og pent. Problemene kommer når fukt trenger inn i huskonstruksjonen, f.eks. i en yttervegg. Det kan lede til råte og problem med hussopp, noe som kan skade din helse.

Nye materialer utsondrer giftige gasser

De fleste materialer, f.eks. tepper, sparkel, maling, sponplater m.m. utsondrer giftige gasser. Disse emnene kan være alergifremkallende og skadelige for din helse. Utsondringen øker ved høy fuktighet. Med god ventilasjon minsker riskikoen for disse problemene.

Radon

Har du, som så mange andre huseiere, høy radonkonsentrasjon i ditt hus?

I hus som er bygd av blåbetong er vår ventilator et hjelpemiddel for å øke luftsirkulasjonen og senke radonkonsentrasjonen. Med Air Stars varmevekslerfunksjon, som gjenvinner 85% av varmen i returluften, får du ett økonomisk og effektivt system som dessuten gir komfortmessige fordeler.

Bra for allergikere

Et grunnfilter benyttes under den kalde årstiden og binder en stor del av luftens partikler. På våren og sommeren finnes et pollenfilter med enda kraftigere filtrering, noe som er bra for allergikere.